Door Welmoed Konst op 6 maart 2017

PvdA kandidaat Kamerlid in Harlingen

Afgelopen zaterdag was de PvdA afdeling Harlingen te vinden op de markt, op onze vertrouwde plek bij de Raadhuistoren. Voorzien van rode rozen, maar vooral van informatie gingen de PvdA-ers in gesprek met vele Harlingers. ’s Middags was ook Christa Oosterbaan van West-Terschelling aanwezig om met de Harlingers in gesprek te gaan over de komende Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart. Christa Oosterbaan is de Friese PvdA-kandidaat, zij staat op plaats 20 van lijst 2.

Volgens Christa Oosterbaan zijn de problemen waar wij op de Wadden en in Friesland tegenaan lopen vaak anders dan in andere regio’s. Die verbinding, tussen Friesland, de Wadden en politiek Den Haag wil zij gaan versterken. Het is volgens Christa Oosterbaan een taak van de overheid om ervoor te zorgen dat mensen die de digitalisering niet bij kunnen houden niet buitenspel komen te staan. Dit geldt ook voor mensen met een laag of middeninkomen. Deze mensen moeten we erbij houden, want iedereen verdient volgens haar een gelijke kans!

Komende zaterdag zullen de Harlinger PvdA-ers er weer zijn, weer met rode rozen, komt u langs?

Welmoed Konst

Welmoed Konst

Tjerk Hides de Vriesstraat Harlingen PERSOONLIJKE INFO Hallo! Ik ben Welmoed Konst, 24 jaar en geboren in Joure maar getogen in Harlingen. In het dagelijks leven geef ik Engelse les op de RSG Magister Alvinus in Sneek en ben ik momenteel nog bezig met het afronden van mijn studie leraar Engels aan de NHL in

Meer over Welmoed Konst