Door Edwin Helvrich op 5 november 2014

Tall Ships Race in 2018

De PvdA-fractie staat achter het besluit van de raad om de Tall Ships Races in 2018 weer naar Harlingen te halen.
Bij het nemen van deze beslissing beseffen we dat het om een groot bedrag gaat wat het de gemeente gaat kosten. Maar de PvdA ziet grote voordelen in nogmaals de Tall Ships Races organiseren. tall2018 (JDR)Zoals voor het toerisme, velen kwamen nu eens naar Harlingen voor Harlingen zelf en niet alleen voor de boot naar de eilanden.
Harlingen heeft zich positief gepresenteerd aan het bedrijfsleven. Het Harlinger bedrijfsleven heeft nieuwe contacten opgedaan en bestaande contacten onderhouden.
De Harlinger middenstand heeft vier goede dagen gehad en het aantal bezoekers dat ook nu nog naar Harlingen komt is groter dan in andere jaren.
We zien dit als een investering in onze economie.
Ook moeten we niet vergeten dat ruim 300 jongeren een fantastische ervaring hebben gehad als trainee aan boord van de schepen.
Harlingen kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement, het binnenvaren van de Tall Ships en dat ze aan de kade lagen was een prachtig gezicht. Het waren vier prachtige dagen voor de Harlingers en voor velen van buiten Harlingen. Een evenement waarbij er voor de orde en openbare veiligheid geen calamiteiten waren. We kunnen er als stad trots op zijn dat we dit gepresteerd hebben!

foto©joachimderuijter

Wilt u reageren stuur dan een mailtje naar afdelingharlingen@pvda.nl

Edwin Helvrich

Edwin Helvrich

Helvrich, Edwin A.S. Talmastraat 65 8862 WT Harlingen Tel:  0517-234364 PERSOONLIJKE INFO Ik ben Edwin Helvrich, ben 45 jaar en ben geboren en getogen in Harlingen. Ik ben leraar aardrijkskunde en geschiedenis aan de RSG Simon Vestdijk. Graag wil ik voor de Partij van de Arbeid lid van de gemeenteraad van Harlingen blijven. De afgelopen

Meer over Edwin Helvrich